Protein ballen met een topping

Gepubliceerd op 19 november 2024 om 12:14

Supersnelle en gemakkelijke proteïne ballen, gegarneerd met een glazuur van citroen en cashewnoten!
 

Ingrediënten:


1 kopje dadels

1 kopje amandelen

1/2 kopje pecannoten

1/2 kopje rozijnen

1/4 kopje gedroogde vijgen

1 el citroenschil

1 el sinaasappelschil

1 theelepel kaneel

1 theelepel gember

1 theelepel nootmuskaat

1 theelepel gemalen kruidnagel

 


De topping
:

 

1/3 kopje cashewnoten, minstens 4 uur geweekt

2 el ahornsiroop

2 el plantaardig melk

1 el citroensap

1/2 theelepel vanille

1 el gesmolten kokosolie

gedecoreerd met Goji bessen.

 

Doe alle ingrediënten voor de balletjes in een keuken machine en mix tot alle ingrediënten aan elkaar plakken.

Verdeel het mengsel in ballen van gelijke grootte en vries in terwijl je het glazuur maakt.

Giet de geweekte cashewnoten af ​​en doe alle ingrediënten voor de glazuur in een keukenmachine en mix gedurende 2-5 minuten of tot je een gladde crème hebt.

En garneren maar.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.